ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επίσκεψη του Ν.Χριστοδουλίδη στον Απόστολο Ανδρέα

Συναντήθηκε με εγκλωβισμένους

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τη Θεία λειτουργία στο κατεχόμενο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα παρακολούθησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και μέλη του επιτελείου του.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, ο κ. Χριστοδουλίδης ξεναγήθηκε στους χώρους του μοναστηριού από τον πάτερ Ζαχαρία και τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη να προχωρήσουν περαιτέρω οι διαδικασίες αναστήλωσης του κατεχόμενου μοναστηριού.

Ακολούθησε συνάντηση με τον κοινοτάρχη Ριζοκαρπάσου Ανδρέα Χρονία και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, με τους οποίους ο Νίκος Χριστοδουλίδης συζήτησε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι μας υπό συνθήκες κατοχής.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε επίσης το Ριζοκάρπασο και την Αγία Τριάδα, όπου συναντήθηκε με εγκλωβισμένους με τους οποίους συζήτησε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όπως επίσης την ανάγκη η πολιτεία να τους στηρίξει ουσιαστικά, και ειδικότερα τα νεαρά ζευγάρια στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023