ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτελείο Μαυρογιάννη: Η κυβέρνηση έχει αναγάγει την κοροϊδία σε αναλογιστική μελέτη

Τι αναφέρει σε σχέση με την κατάργηση του πέναλτι του 12% στο 81ο έτος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η κατάργηση του πέναλτι του 12% στο 81ο έτος, δεδομένου ότι το προσδόκιμο ζωής υπολογίζεται στα 80 και 84 έτη, είναι η απόλυτη κοροϊδία, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Πάνος Παρρά, και προσθέτει ότι θέση και πρόταση του κ. Μαυρογιάννη, είναι η «άρση αυτής της αδικίας».

Αυτούσια η δήλωση

Η πρόταση της κυβέρνησης για κατάργηση του πέναλτι του 12% στο 81ο έτος, δεδομένου ότι το προσδόκιμο ζωής υπολογίζεται στα 80 και 84 έτη, είναι η απόλυτη κοροϊδία. Πρόκειται για πρόταση χωρίς κανένα αντίκρισμα, που αποδεικνύει ξανά ότι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, δεν είναι στις προτεραιότητές τους.

Θέση και πρόταση του Ανδρέα Μαυρογιάννη, είναι η άρση της αδικίας του πέναλτι του 12% που εφαρμόζεται με τη συνταξιοδότηση στο 63ο έτος, με στόχο να δοθεί μια ισορροπημένη λύση που να λαμβάνει υπόψη τα χρόνια συνεισφοράς στο σύστημα, με σεβασμό στη βιωσιμότητα του ταμείου και του ορίου συνταξιοδότησης.

Βασική μας προτεραιότητα, είναι ένα συνταξιοδοτικό σύστημα αξιόπιστο που να εξασφαλίζει επαρκείς συντάξεις και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση