ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: Πώς σχολιάζει τον Ασκό του Αιόλου και την «απάντηση» για faκe accounts

Για εμάς δεν υπήρξε ποτέ θέμα για τα fake accounts, λέει ο Εκπρόσωπος του κ. Χριστοδουλίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» της Οριάνας Παπαντωνίου (ΣΠΟΡ FM 95,0) μίλησε ο Εκπρόσωπος του Νίκου Χριστοδουλίδη, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας το χθεσινοβραδινό debate μεταξύ των τριών βασικών υποψηφίων και ειδικότερα την «απάντηση» του κ. Χριστοδουλίδη σε σχέση με τους ψεύτικους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ερωτηθείς γιατί ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν απάντησε επί της ουσίας του ερωτήματος που του τέθηκε σε σχέση με την ιδιωτική συζήτηση που διέρρευσε, ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εξήγησε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης προσπαθεί να κρατά το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης όσο πιο ψηλά μπορεί. «Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε μας ακούει αυτή τη στιγμή θα περίμενε αυτή την προεκλογική περίοδο να ακούει ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και τα μεγάλα οράματα και όχι χτυπήματα κάτω από τη μέση και ένα επίπεδο πολιτικής συζήτησης το οποίο μάλλον δεν έχει σχέση με την ουσία. Ο κ. Χριστοδουλίδης προσπαθεί να δείξει και να αποδείξει ότι η βασική του έγνοια είναι να κρατηθούν οι προεκλογικοί τόνοι όσο πιο χαμηλά γίνονται», διευκρίνισε.

Για το υπονοούμενο ότι θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου, ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι η συγκεκριμένη αναφορά ίσως σκοπίμως παραποιείται από κάποια επιτελεία. «Μίλησε για Ασκό του Αιόλου αν αναλογιστείτε ότι με αυτό τον τρόπο θα διεξάγονται πλέον οι προεκλογικές περιόδοι και με αυτές τις μεθόδους. Τον Νίκο Χριστοδουλίδη η κοινωνία τον γνωρίζει, αν υπάρχει μια στοχευμένη, με εργολαβικό τρόπο, προσπάθεια να αποδομηθεί τότε αυτό γίνεται για λόγους που είναι εύκολα αντιληπτοί από όλους. Αν ο κ. Χριστοδουλίδης σήμερα δεν κατέγραφε την αποδοχή που καταγράφει, μάλλον δεν θα έβγαιναν αυτά προς τα έξω», υποστήριξε. Ερωτηθείς εάν το συγκεκριμένο θέμα έχει κλείσει για το επιτελείο, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι «για εμάς δεν υπήρξε ποτέ θέμα, για εμάς θέμα είναι η ολοκλήρωση της παρουσίασης του προεκλογικού προγράμματος του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη».

Για το σχόλιο του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, ότι «ο κ. Χριστοδουλίδης «δανείστηκε» την πρόταση νόμου του για φορολόγηση των υπερκερδών», είπε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί όλη την Ε.Ε. και ότι δεν είναι εύρημα ή ανακάλυψη οποιουδήποτε κόμματος. Πρόσθεσε ωστόσο ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δεν θεωρεί ότι οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται από τον οποιοδήποτε πρέπει να απορριφθεί.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης ενοχλήθηκε όταν ο κ. Νεοφύτου τον αποκάλεσε υποψήφιο του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και άλλων, ο κ. Λετυμπιώτης τόνισε ότι δεν έχει ενοχληθεί αλλά ότι μάλλον ήθελε διαχωρίσει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του «από την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως υποψήφιος που κατευθύνεται από κόμματα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση