ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ευαγή ιδρύματα και υπηρεσίες της Επ. Αμμοχώστου επισκέφθηκε ο Ν. Χριστοδουλίδης

Είχε συνάντηση για ποικίλα θέματα με τον Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους της Δερύνειας ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας

ΚΥΠΕ

Σε ειδικά σχολεία για άτομα όλων των ηλικιών, όπως επίσης σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου βρέθηκε σήμερα περιοδεύοντας ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Συνομιλώντας με κόσμο που εργάζεται στους χώρους αυτούς, έλαβε πληροφορίες για τη λειτουργία τους, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση για ποικίλα θέματα με τον Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους της Δερύνειας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιτελείου του σχετικά με την περιοδεία, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του «για την πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που κάνουν τα δύο ειδικά σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Λιοπέτρι, ένα για ενήλικα άτομα και ένα για παιδιά σχολικής ηλικίας».

Σημειώνεται ότι, πέρα από το σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Απόστολος Παύλος» το οποίο φιλοξενεί 50 ενήλικα άτομα, και το σχολείο με παιδιά σχολικής ηλικίας με ειδικές ανάγκες «Απόστολος Βαρνάβας», ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε και το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού «Αγκαλιάζω» στο Λιοπέτρι, το οποίο λειτουργεί ως περιφερειακό κέντρο για άτομα τρίτης ηλικίας, ενώ φιλοξενεί επίσης και άτομα με άνοια, από ολόκληρη την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Επίσης, ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο και Πολεοδομία Αμμοχώστου, όπου συνομίλησε με τη διεύθυνση και το προσωπικό των δύο υπηρεσιών για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, προστίθεται, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Άντρο Καραγιάννη, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας, με τους οποίους συζήτησε θέματα όπως το Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας και τα προβλήματα που δημιουργεί η καθυστέρηση δημοσίοποίησής του, το νέο Πλαίσιο Στεγαστικής Πολιτικής για τις ακριτικές περιοχές, η ανάγκη για δημιουργία ζωνών ανάπτυξης στην περιοχή Στροβιλιών που εμπίπτει στα όριά του, καθώς και η κατασκευή Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023