ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευσταθίου για Σιζόπουλο - Βάζει στο βρομόστομά του τον γιο μου που έχασα (βίντεο)

Ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής μίλησε με έντονο ύφος κατά του Μαρίνου Σιζόπουλου

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον τερματισμό της συνεργασίας του βουλευτή Κωστή Ευσταθίου με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, στη χθεσινή ολομέλεια του σώματος, ύστερα από ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο του κόμματος.

Την Παρασκευή (20/1), ο Κωστής Ευσταθίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Οmega, «Eνημέρωση Τώρα», όπου μίλησε με έντονο ύφος κατά του Μαρίνου Σιζόπουλου. 

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλετής, έκανε λόγο για χυδαία προπαγάνδα που δείχνει όπως είπε το επίπεδο του ανδρός.

«Έχει φτάσει στο σημείο ο Μαρίνος ο Σιζόπουλος, να με λοιδωρεί χρησιμοποιώντας και προσβάλλοντας τον πατέρα μου, τον αδερφό μου - που μακάρι να μπορούσε να εργαστεί υπέρ της υποψηφιότητας Κολοκασίδη και θα τον βοηθούσα με τα 15 μου -, δεν μπορεί όμως. Έχει φτάσει στο σημείο ο Σιζόπουλος να βάζει στο βρομόστομά του ακόμα και τον γιο μου που έχασα πριν 5 χρόνια, για να με κατηγορήσει. Αυτός είναι ο Μαρίνος Σιζόπουλος». Συνεχίζοντας, ο κος Ευσταθίου δήλωσε για τον Σιζόπουλο πως «Αυτός ο άθλιος κάνει επιχείρημα εναντίον μου,» επαναλαμβάνοντας ότι μακάρι να μπορούσε η οικογένειά του να βοηθήσει όσο μπορούσε τον Γιώργο Κολοκασίδη «για να στήσουμε ξανά τη γραμμή της ΕΔΕΚ, την οποία ξεπούλησαν για να πάρουν 1-2 Υπουργεία.»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023