ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ι. Κασουλίδης: Να συστρατευτούμε όλοι γύρω από τον Α. Νεοφύτου (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του Υπ. Εξωτερικών για τις Προεδρικές Εκλογές και τον υποψήφιο Αβέρωφ Νεοφύτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Να συστρατευτούμε όλοι γύρω από την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί στο πηδάλιο αυτού του τόπου χρειαζόμαστε πρόσωπα ικανά να μας οδηγήσουν στην επόμενη πενταετία που τα πράγματα είναι δύσκολα και για το κυπριακό και για την οικονομία» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης σχετικά με τις Προεδρικές Εκλογές.

Οι δηλώσεις του Υπουργού

Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ με συγκίνηση το ότι εκατοντάδες συμπολίτες μας, οπαδοί ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού επιστρέφουν στο πολιτικό τους σπίτι.

Αναγνωρίζουν το διακύβευμα αυτών των εκλογών με την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου και πράττουν το καθήκον τους. Καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν είναι η προσωποποίηση κανενός. Ούτε του Αβέρωφ Νεοφύτου, ούτε του Νίκου Αναστασιάδη, ούτε του Ιωάννη Κασουλίδη. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι ο υπέροχος κόσμος του που δημιούργησε ιστορία σ’ αυτό τον τόπο με τους αγώνες του και τις επιτυχίες του. Υπόδειγμα στην κυβέρνηση, υπόδειγμα στην αντιπολίτευση.

Τώρα, έχουμε υποχρέωση αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Δημοκρατικός Συναγερμός να το ακολουθήσουμε σαν ιστορική παρακαταθήκη με βάση τις αρχές μας, με βάση τις αξίες μας, με βάση τα ιδανικά μας. Η ιδρυτική διακήρυξη αρχών του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα. Από τη μια ιδρυθήκαμε για να συμβάλουμε στην προσπάθεια επανένωσης του τόπου μας και επίλυσης του κυπριακού και από την άλλη να δημιουργήσουμε συνθήκες καταλαμβάνοντας των πέρα του ΑΚΕΛ πολιτικών χώρων, για μια ελεύθερη και δυνατή οικονομία η οποία θα μας επιτρέπει και την απαραίτητη κοινωνική πολιτική. Εδώ χρειαζόμαστε στο πηδάλιο ικανό ηγέτη να κυβερνήσει.

Φίλες και Φίλοι,

Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι από εμάς καλοπροαίρετα έκαναν και δεύτερες σκέψεις σ’ αυτό τον προεκλογικό αγώνα. Όμως αυτές τις μέρες εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον της πατρίδας μας, το συμφέρον της χώρας μας. Και επομένως νιώθω ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει μια ζεστή αγκαλιά να προσφέρει σε όσο κόσμο νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στο πολιτικό του σπίτι.

Να συστρατευτούμε όλοι γύρω από την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί στο πηδάλιο αυτού του τόπου χρειαζόμαστε πρόσωπα ικανά να μας οδηγήσουν στην επόμενη πενταετία που τα πράγματα είναι δύσκολα και για το κυπριακό και για την οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023