ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ. Χριστοφίδης: Η «Άλλη Κύπρος» είναι εφικτή αρκεί να το πιστέψουμε

Την τελική του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την τελική του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης στην αίθουσα Cine Studio, στέλνοντας το μήνυμα «μαζί για την άλλη Κύπρο που μας Αξίζει».

Η ανακοίνωση

Με το μήνυμα «μαζί για την άλλη Κύπρο που μας Αξίζει» να κυριαρχεί στην κατάμεστη αίθουσα Cine Studio, του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 1ης Φεβρουαρίου, η Κεντρική και Τελική Συγκέντρωση του Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Χριστοφίδη. 

Ήταν ένα τελευταίο ραντεβού, ο τερματισμός μίας δύσκολης, αλλά και συνάμα αποδοτικής περιόδου, όπου ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, το Νέο Κύμα, το επιτελείο του και φίλοι της υποψηφιότητας εργάστηκαν σκληρά, μετέφεραν το όραμα και τις ιδέες τους για την «Άλλη Κύπρο» που ονειρεύονται σε θεσμούς, σύνολα και πολίτες, σε ολόκληρη τη χώρα. «Η εκλογική μάχη ήταν για εμένα, και ευρύτερα για το «Νέο Κύμα», μια φανταστική εμπειρία – μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε από τον κόσμο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του για νέες ιδέες και καινούργια οράματα. Αυτή η μάχη μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον τόπο μας και την κάθε γωνιά του, να δεθούμε με τους ανθρώπους του ακόμη περισσότερο, και τέλος να νιώσουμε ακόμη περισσότερο το πόσο μας λείπει η κατεχόμενη γη μας», ανέφερε ο κ. Χριστοφίδης στο χαιρετισμό του.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, έστειλε στους πολίτες της Κύπρου το μήνυμα πως χαμένη μάχη, είναι μόνο αυτή που δεν δίνεται, σημειώνοντας πως: «Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος στη δημοκρατία. Κάθε ψήφος εκφράζει την προσωπική μας αντίληψη και ευθύνη για την κοινή μας πορεία. Η μόνη χαμένη ψήφος είναι αυτή που δεν πέφτει στην κάλπη. Στο τέλος της ημέρας, χαμένη είναι η ψήφος που δίνεται σε αυτούς που μας οδηγούν σε χαμένες πενταετίες, σε χαμένες ευκαιρίες, σε χαμένες γενιές και, τέλος, σε χαμένες πατρίδες». 

Την ίδια στιγμή, ο κ Χριστοφίδης έδωσε το σύνθημα της νίκης, καλώντας τους πολίτες να αποδείξουν με τη ψήφο τους, ότι πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι δημοκρατικοί επιστήμονες σε στενή συνεργασία με όλους τους πολίτες, και ιδιαίτερα τους νέους. «Η Άλλη Κύπρος θα έρθει όταν πολλοί θα το θέλουν πολύ. Η Άλλη Κύπρος είναι εφικτή αρκεί να το πιστέψουμε. Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών! Είμαστε, το μεγάλο Κύμα»!

Καταληκτικά ο κ. Χριστοφίδης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών, τονίζοντας τη φιλοδοξία του να καταστούν ένα μεταρρυθμιστικό κίνημα που θα συμβάλλει στην πολιτική αναγέννηση του τόπου. 

Περισσότερες πληροφορίες για το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου ΠτΔ Κωνσταντίνου Χριστοφίδη στην ιστοσελίδα  www.christofides2023.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023