ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταγγελία Φαίδωνος για χρηματοδότηση υποψηφίου από Ρώσους ολιγάρχες

Δεν θέλησε να κατονομάσει τους Ρώσους ολιγάρχες και τον υποψήφιο καθώς όπως αναφέρει δεν βρισκόταν ο ίδιος μπροστά για να κάνει την καταγγελία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χρηματοδότηση από Ρώσους ολιγάρχες προς επιτελείο συγκεκριμένου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο Δήμαρχος Πάφου μιλώντας στον «Πολίτη 107,6 &97.6», έκανε λόγο για παρέμβαση Ρώσων ολιγαρχών στις εκλογές μέσω χρηματοδότησης υποψηφίου. Ωστόσο, όπως σημείωσε ότι αυτά προέρχονται από μαρτυρία από αξιόπιστη πηγή σημειώνοντας ότι οι εν λόγω πληροφορίες έχουν διασταυρωθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει τους Ρώσους ολιγάρχες και τον υποψήφιο καθώς όπως αναφέρει δεν βρισκόταν ο ίδιος μπροστά για να κάνει την καταγγελία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε και στην υπόθεση Μάναφορτ. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η Κύπρος χρησιμοποιήθηκε από τους Ρώσους ολιγάρχες για να παρέμβουν στις Αμερικανικές εκλογές του 2016, υπέρ της υποψηφιότητας Τραμπ, ενώ ο Μάναφορτ ως υπεύθυνος της προεκλογικής του συγκεκριμένου υποψηφίου, διατηρούσε ταυτόχρονα εταιρείες στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023