ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κολοκασίδης για Αβέρωφ: Προεκλογικό πυροτέχνημα το κάλεσμα σε debate

Πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, δήλωσε ο υποψήφιος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για debate, εξέδωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης, χαρακτηρίζοντάς την «ακόμα ένα προεκλογικό πυροτέχνημα».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο κ. Νεοφύτου θυμήθηκε μια βδομάδα πριν τις εκλογές να ζητήσει τη διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων. Πρόκειται για ακόμα ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του κ. Νεοφύτου, καθώς πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο κ. Κολοκασίδης έχει δηλώσει εδώ και μήνες ότι είναι έτοιμος να παρευρεθεί σε συζήτηση για τις προεδρικές οποιαδήποτε μέρα και οπουδήποτε, ακόμα και αν έπρεπε να ακυρώσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Άλλοι κρύβονταν, όχι ο κ. Κολοκασίδης.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι τέσσερις υποψήφιοι της κομματοκρατίας έλαβαν και λαμβάνουν μεγαλύτερο χρόνο προβολής. Ιδιαίτερα για το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα, ο κ. Κολοκασίδης όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που δεν στηρίζονται από κόμματα, είναι σχεδόν… αόρατοι. Και το ΡΙΚ δεν το ελέγχει ούτε ο κ. Κολοκασίδης, ούτε οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Το ελέγχει ένα διοικητικό συμβούλιο που διορίζεται από τα κόμματα. Αυτοί αποφασίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023