ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κολοκασίδης: Κατέθεσε ένσταση για το ψηφοδέλτιο των Προεδρικών - Ο λόγος

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον Έφορο Εκλογών

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Κολοκασίδη ενημερώνει ότι κατέθεσε ένσταση για το ψηφοδέλτιο των Προεδρικών Εκλογών. Στην επιστολή προς τον Έφορο Εκλογών σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών παρουσιάστηκε το δείγμα ψηφοδελτίου των Προεδρικών Εκλογών. Κάθε εκπρόσωπος υποψηφίου κλήθηκε να ελέγξει το δείγμα που αφορούσε τον υποψήφιο του και μόνο. Προς έκπληξη μας όμως παρατηρήσαμε ότι ο Έφορος Εκλογών επέτρεψε σε συγκεκριμένο υποψήφιο να χρησιμοποιήσει ως λογότυπο στο ψηφοδέλτιο του σύμβολο το οποίο αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη επιλογής.

Για σκοπούς ακρίβειας, σημειώνουμε ότι το σύμβολο το οποίο χρησιμοποιήθηκε είναι ένα εκ των τριών καθορισμένων συμβόλων που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει ο κάθε ψηφοφόρος για να ψηφίσει τον Πρόεδρο της επιλογής του. Προς τούτο θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει διόρθωση στο τελικό ψηφοδέλτιο ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023