ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κολοκασίδης σε υποψηφίους: Να αποκαλύψουν τους αθέατους χρηματοδότες τους

«Ποιους εκπροσωπούν οι κύριοι Νεοφύτου, Μαυρογιάννης και Χριστοδουλίδης; Τους αθέατους χορηγούς ή τους πολίτες»;

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Προκαλώ τα επιτελεία των κυρίων Νεοφύτου, Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη να αποκαλύψουν τους αθέατους χρηματοδότες τους. Από πού πήραν χρήματα και πού τα έχουν ξοδέψει σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία;» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του υποψηφίου

Χθες έδωσα στη δημοσιότητα την πλήρη οικονομική κατάσταση της προεκλογικής μου εκστρατείας. Δημοσιοποίησα όλα τα έσοδα και τα έξοδα που έκανα από την αρχή αυτής της προεκλογικής προσπάθειας, από τον Δεκέμβριο του 2021 και όχι μόνο τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό σημαίνει διαφάνεια

Προκαλώ τα επιτελεία των κυρίων Νεοφύτου, Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη να αποκαλύψουν τους αθέατους χρηματοδότες τους. Από πού πήραν χρήματα και πού τα έχουν ξοδέψει σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία; Όχι μόνο τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά από την αρχή της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Να τα αποκαλύψουν τώρα για να ξέρει ο πολίτης από πού έχουν πάρει χρήματα, ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους και τι εξαρτήσεις πιθανόν έχουν δημιουργηθεί.

Τελικά, αυτοί οι υποψήφιοι ποιους εκπροσωπούν:

Τους αθέατους χρηματοδότες, τα κόμματα που τους στηρίζουν ή τους πολίτες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023