ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Σιζόπουλος: Η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί

Τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ μετά τη γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων

ΚΥΠΕ

Η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, απόψε, στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΔΕΚ, μετά τη γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων και την πρόκριση του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Ανδρέα Μαυρογιάννη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σιζόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους της ΕΔΕΚ το σύνολο των ψηφοφόρων που προσήλθαν σήμερα στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΕΔΕΚ, «οι οποίοι παρά τη συστηματική πολεμική των τελευταίων ημερών σε βάρος του κόμματός μας, έδωσαν την μάχη της πρώτης Κυριακής με επιτυχία».

Ακόμη, απηύθυνε ευχαριστίες και προς τα στελέχη των υπολοίπων κομμάτων που «συνέδραμαν αυτή την δύσκολη προσπάθεια και στήριξαν την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη». Πρόσθεσε ότι η «προσπάθεια όμως συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή».

Σημείωσε ότι σε μια περίοδο που η πατρίδα μας απειλείται από την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας και οι πολίτες μας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις σοβαρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που άρχισε το 2010, «οφείλουμε με μετριοπάθεια και προπάντων με ενότητα και εποικοδομητική συνέργεια να συνεχίσουμε την προσπάθεια για προστασία της πατρίδας μας και στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού στο πλαίσιο μια ανθρωποκεντρικής κυβερνητικής πολιτικής».

Ακόμη ο κ. Σιζόπουλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να αφήσουν στο περιθώριο «τα όσα μας διχάζουν από το παρελθόν και όλοι μαζί να οικοδομήσουμε την ενότητα του μέλλοντος. Να αναγεννήσουμε την ελπίδα του λαού μας».

«Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποτελεί αυτή την επιλογή για αυτή την πορεία. Πάμε δυνατά. Πάμε για την νίκη», κατέληξε.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023