ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Σιζόπουλος: Με την αποχή δεν μπορούμε να κερδίσουμε τίποτα

Ψήφισε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Αυτές οι προεδρικές εκλογές έχουν άμεση σχέση με το μέλλον της πατρίδας μας και οι πολίτες, με τη μαζική τους παρουσία στις κάλπες, μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ασκώντας το εκλογικό δικαίωμα του στο Γυμνάσιο Νεάπολης, στη Λεμεσό.

Όπως είπε ο κ.Σιζόπουλος «σε μια περίοδο όπου οι αναβαθμισμένες απειλές της Τουρκίας σε βάρος της πατρίδας μας, αλλά και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι συμπατριώτες μας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτές τις προεδρικές εκλογές, που θα έχουν άμεση σχέση με το μέλλον της πατρίδας μας, του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».

«Οι πολίτες με τη μαζική τους παρουσία στις κάλπες και με τη ψήφο τους, μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους», ανέφερε και πρόσθεσε πως είναι σημαντικό «σε αυτές τις εκλογές, με την επιλογή μας να διαμορφώσουμε το μέλλον».

Εξέφρασε επίσης τη θέση πως «όσα μέχρι σήμερα μας χωρίζουν πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ούτως ώστε, ως λαός, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Ερωτηθείς για την αποχή, ο κ.Σιζόπουλος είπε πως αποχή θα υπάρχει, ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση πως θα είναι μικρότερη από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές «και ενδεχομένως να είναι σε μικρότερο βαθμό την επόμενη Κυριακή».

«Όμως οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι με την αποχή δεν έχουμε να κερδίσουμε οτιδήποτε. Με τη συμμετοχή μας, όμως, μπορούμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος μας και να είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι αυτό το οποίο θα μπορέσει η πατρίδα μας να αντιμετωπίσει αλλά και να καθορίσει στο μέλλον», κατέληξε στη δήλωση του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023