ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μ. Σιζόπουλος: Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε μία νέα προοπτική

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ για την έκτακτη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Βασικός στόχος να καθορίσει η ΕΔΕΚ την πολιτική και την οργανωτική της τακτική ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος στο πλαίσιο της 5ης συνόδου της σημερινής έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ συνέρχεται σήμερα έκτακτα για να ανασκοπήσει τα πολιτικά και εκλογικά δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί με το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, αλλά και των αποφάσεων κομμάτων και υποψηφίων οι οποίοι δεν θα διεκδικήσουν εκλογή στη δεύτερη Κυριακή.

Βασικός στόχος να καθορίσει η ΕΔΕΚ την πολιτική και την οργανωτική της τακτική ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην επιτυχία του υποψήφιου που στηρίζουμε, του Νίκου Χριστοδουλίδη, για την εκλογή του στην προεδρία της Δημοκρατίας, με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για το μέλλον.

Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται λόγω της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας, να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμούς μας οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε το 2010. Να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το μεταναστευτικό και κυρίως να δώσουμε νέα προοπτική στη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Στόχος δεν είναι να επιστρέψουμε ένα βήμα πίσω και να γυρίσουμε σε εποχές οι οποίες ουσιαστικά σηματοδότησαν αρνητικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε μία νέα προοπτική, μια νέα ελπίδα εκλέγοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην προεδρία της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023