ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Σοφοκλέους: Κανένα τηλεφώνημα δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση μου

Η ανάρτηση του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για την απογευματινή συνεδρία αναφορικά με τις αποφάσεις για τον β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν προτίθεται να αλλάξει τη θέση του στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος Μιχάλης Σοφοκλέους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο twitter αναφέρει «Όσοι με ξέρουν έστω ελάχιστα, ξέρουν καλά ότι είμαι άνθρωπος με το θάρρος της γνώμης του. Κανένα τηλεφώνημα - πολύ περισσότερο κανένα καθοδηγούμενο τηλεφώνημα - δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση που, με παρρησία όπως πάντα, θα καταθέσω στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος μου».

 

Υπενθυμίζεται ότι στις έξι το απόγευμα το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή στον β΄ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, ενώ να σημειωθεί ότι παρών θα είναι και ο κ. Νίκος Αναστασιάδης. Ο Μιχάλης Σοφοκλέους θα στηρίξει την θέση ψήφου κατά βούλησης υπογραμμίζοντας την ανάγκη από την επόμενη μέρα ο ΔΗΣΥ να βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023