ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαυρογιάννης: Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Έχω εμπιστοσύνη πως με την ψήφο τους και την συμμετοχή τους θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε καλύτερες μέρες, είπε ο κ. Μαυρογιάννης

ΚΥΠΕ

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης ψηφίζοντας στο Γ' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Ως ενεργός πολίτης άσκησα σήμερα το εκλογικό μου δικαίωμα, ανέφερε αμέσως μετά ο κ. Μαυρογιάννης, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, Διομήδη κι Αθηνά. Σήμερα, συνέχισε, είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, η μέρα όπου οι πολίτες θα κάνουν τις επιλογές. «Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού μας, έχω εμπιστοσύνη πως με την ψήφο τους και την συμμετοχή τους θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε καλύτερες μέρες» είπε.

Εύχομαι κάθε καλό σε όλες και όλους, καλή ψήφο και θα τα πούμε το βράδυ, πρόσθεσε.

Κληθείς να πει τι κρατά από αυτή την προεκλογική περίοδο και στην παρατήρηση ότι ήταν συγκινημένος και αγκαλιάστηκε με τον κόσμο που τον περίμενε, ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι κρατά την επαφή με τον κόσμο, την συγκίνηση των ανθρώπινων σχέσεων, το να ακούω τα ζητήματα και τα προβλήματα του κόσμου. «Μία απίστευτη επάνοδος των ανθρώπων μας στις αξίες μας, στη φιλοξενία, στο φιλότιμο, στον σεβασμό, στο να πιστεύουμε ο ένας στον λόγο του άλλου».

Γι’ αυτό, είπε, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι έχουμε τεράστια υποχρέωση προς τους εκτοπισμένους μας, προς την τρίτη ηλικία, τους νέους μας, σε όλα τα παιδιά του Θεού που πρέπει να έχουν ‘παπούτσια που ταξιδεύουν’, όπως λέει το τραγούδι της Τανίτα Τικαράμ.

Τον Ανδρέα Μαυρογιάννη περίμενε στο εκλογικό του κέντρο πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων η μητέρα της αποθανούσας συζύγου του, Αθηνά, η Βουλευτής των Οικολόγων, Αλεξάνδρα Ατταλίδου κι αρκετές νέες και νέοι. Παρόντες ήταν και Τ/κ δημοσιογράφοι και συνεργεία τ/κ και διεθνών ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023