ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαυρογιάννης: Αυτά είναι τα έσοδα και τα έξοδα του επιτελείου του (πίνακας)

Για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η διαφάνεια και η λογοδοσία δεν είναι συνθήματα. Είναι και πρέπει να είναι, στάση ζωής για κάθε δημόσιο πρόσωπο, αναφέρει το επιτελείο του

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τα έσοδα και τα έξοδα του εκλογικού του επιτελείου καθώς και τον κατάλογο με τις εισφορές άνω των 10.000 ευρώ από μέρους Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η διαφάνεια και η λογοδοσία δεν είναι συνθήματα. Είναι και πρέπει να είναι, στάση ζωής για κάθε δημόσιο πρόσωπο. Γι’ αυτό και το Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη, δίνει σήμερα στη δημοσιότητα την κατάσταση Εσόδων και Εξόδων του Εκλογικού Επιτελείου καθώς και τον κατάλογο με τις εισφορές άνω των 10.000 ευρώ από μέρους Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Ο πλήρης ονομαστικός κατάλογος όσων έχουν προβεί σε εισφορά στο Εκλογικό Επιτελείο για σκοπούς στήριξης της προεκλογικής εκστρατείας, θα δοθεί στον Έφορο Εκλογών και στον Γενικό Ελεγκτή εντός των χρονοδιαγραμμάτων που ορίζει η σχετική Νομοθεσία.

Θεωρήσαμε χρέος μας να δώσουμε στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά πριν από τις εκλογές, γιατί πολύ περισσότερο θεωρούμε δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν πριν πάνε στην κάλπη με ποιους πόρους χρηματοδοτήθηκε η εκστρατεία των υποψηφίων. Όλα στο φως. Ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους, από τα του οίκου μας. Καλούμε όλους τους υποψήφιους να ενεργήσουν αναλόγως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023