ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαυρογιάννης: Θα καταργήσω τις εξετάσεις τετραμήνων αν εκλεγώ

«Οι εξετάσεις τετραμήνων, το μόνο που κατάφεραν είναι να διαιωνίζουν ένα νοσηρό εξετασιοκεντρικό σύστημα»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Εφόσον ο λαός μας τιμήσει με τη ψήφο του, τη σχολική χρονιά 23-24, θα καταργηθούν οι εξετάσεις τετραμήνων», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Όπως υποστηρίζει «οι εξετάσεις τετραμήνων, το μόνο που κατάφεραν είναι να διαιωνίζουν ένα νοσηρό εξετασιοκεντρικό σύστημα και να προσθέτουν άγχος και πίεση».

Η ανακοίνωση

Στη δική μας αντίληψη, η μάθηση δεν μετριέται μόνο με την ύλη που διδάσκεται. Μετριέται με την ποιότητα και το περιεχόμενο της διδασκαλίας, της γνώσης, τη δημιουργία κριτικής σκέψης και των εργαλείων προσέγγισης της πληροφορίας.

Οι εξετάσεις τετραμήνων, το μόνο που κατάφεραν είναι να διαιωνίζουν ένα νοσηρό εξετασιοκεντρικό σύστημα και να προσθέτουν άγχος και πίεση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, εξυπηρετώντας την παραπαιδεία.

Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές μας καλή επιτυχία σε αυτή την αχρείαστη δοκιμασία και θέλω να ξέρουν τόσο οι μαθητές και οι οικογένειές τους, όσο και ο εκπαιδευτικός κόσμος, ότι εφόσον ο λαός μας τιμήσει με τη ψήφο του, τη σχολική χρονιά 23-24, θα καταργηθούν οι εξετάσεις τετραμήνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023