ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΙ κοινότητας συναντήθηκε ο Α. Νεοφύτου

Είμαι φίλος της ελευθερίας έκφρασης του ατόμου για τη σεξουαλικότητά του, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Φίλος του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης του οποιουδήποτε ατόμου για τη σεξουαλική του ταυτότητα, δήλωσε ότι είναι ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας παράλληλα ότι μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία καλύτερη, χωρίς υποκρισίες.

Ο κ. Νεοφύτου μιλούσε μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΙ κοινότητας στο κεντρικό εκλογικό του επιτελείο.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ανέφερε, είναι μια παράταξη φιλελεύθερη. «Είμαι σε αυτό το χώρο, εκφράζω αυτόν το χώρο γιατί είμαι συνειδητά φιλελεύθερος, σε όλα ανεξαίρετα τα ζητήματα», είπε.

Πρόσθεσε ότι είναι φίλος στην ελευθερία για την οικονομία, είναι φίλος της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου και του πιστεύω του καθενός.

«Είμαι φίλος του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης του οποιουδήποτε ατόμου για τη σεξουαλική του ταυτότητα», ανέφερε.

Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι «μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία καλύτερη, χωρίς υποκρισίες και μια κοινωνία που αποδέχεται τον κάθε άνθρωπο με τα δικά του πιστεύω και τη δική του ταυτότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση