ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπορούν να συνυπάρξουν σε κυβέρνηση ΔΗΚΟ - ΔΗΣΥ;

Τι απαντά ο Γενικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Άθως Αντωνιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απάντηση στο ερώτημα αν ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ μπορούν να συνυπάρξουν στην κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλήθηκε να δώσει ο Γενικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Άθως Αντωνιάδης. 

Ερωτηθείς στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» αν το Δημοκρατικό Κόμμα επιθυμεί να υπάρχει με τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε μία κυβέρνηση ο κ. Αντωνιάδης απάντησε «από την πρώτη συζήτηση που έχει κάνει το Δημοκρατικό Κόμμα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, από την πρώτη επιστολή που ανταλλάξαμε, μας ανέλυσε το όραμα του και την επιδίωξη του για μια κυβέρνηση συλλογικής ευθύνης και ενότητας που θα περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα. Και είναι στη βάση αυτού του προγράμματος και της επιδίωξης που τον στηρίξαμε. Η ερώτηση απαντάται από μόνη της. Σε αυτή την κυβέρνηση της εθνικής ενότητας χωράνε όπως έχει διακηρύξει ο Νίκος, άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023