ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Παπαδόπουλος: Επιλέγουμε το πρόσωπο που θα ενώσει πολίτες

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ συνοδευόμενος από την οικογένεια του και στελέχη του κόμματος, ψήφισε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέου στη Λευκωσία

ΚΥΠΕ

Επιλέγουμε το πρόσωπο που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική, που μπορεί να εμπνεύσει, να ενώσει πολίτες από διάφορους πολιτικούς χώρους, ανένταχτους πολίτες, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις προεδρικές εκλογές το πρωί της Κυριακής, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέου στη Λευκωσία.

Ο κ. Παπαδόπουλος προσήλθε στο εκλογικό κέντρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα και τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ σε αυτό βρίσκονταν ήδη και τον ανέμεναν στελέχη και οπαδοί του ΔΗΚΟ.

Στη δήλωσή του αφού ψήφισε ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως "σήμερα είναι η μέρα των πολιτών" και κάλεσε όλους και όλες να προσέλθουν στις κάλπες ν’ ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου γιατί σήμερα επιλέγουμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Πρόσθεσε πως έπειτα από έναν έντονο προεκλογικό αγώνα αυτή είναι η ώρα της ενότητας και της συλλογικότητας. "Επιλέγουμε το πρόσωπο που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική. Επιλέγουμε το πρόσωπο που μπορεί να εμπνεύσει, να ενώσει πολίτες από διάφορους πολιτικούς χώρους, ανένταχτους πολίτες ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε μια Κύπρο ελεύθερη, δημοκρατική, ευημερούσα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή. Καλή ψήφο σε όλες και όλους", ανέφερε.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε "τις χιλιάδες των δημόσιων λειτουργών και των αστυνομικών που σήμερα είναι σε υπηρεσία, σε καθήκον, προκειμένου να διεξαχθούν αυτές οι εκλογές και θα ήθελα φυσικά εκ των προτέρων να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας που θα λάβουν σήμερα μέρος σ’ αυτήν την εκλογική, δημοκρατική διαδικασία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023