ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Παπαδόπουλος: Η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους

Η τοποθέτηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

ΚΥΠΕ

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλες και όλους τους Κύπριους ενωμένους στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στη Λευκωσία.

"Καλώ όλες και όλους να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς η επόμενη ημέρα θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές προκλήσεις στην οικονομία, στο μεταναστευτικό, σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό", είπε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος. 

Πρόσθεσε πως "η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει, όλες και όλους τους Κύπριους, ενωμένους στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε μια καλή επόμενη ημέρα· την ημέρα που θα μας φέρει ευημερία, μια Κύπρο ελεύθερη, σύγχρονη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή. Καλή ψήφο» ευχήθηκε.

Ο κ. Παπαδόπουλος έφθασε στο σχολείο όπου ψήφισε μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα, η οποία επίσης άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, και τα τέσσερα παιδιά τους. Εκεί βρίσκονταν και στελέχη του ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023