ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Παπαδόπουλος: Ο Αβέρωφ πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία

«Mε αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος». Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του κόμματος, «ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις». 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι όντως «ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις».

«Για το ΔΗΚΟ», πρόσθεσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, «δεν έχουν σημασία οι καρέκλες και η νομή της εξουσίας. Σημασία για εμάς έχουν οι πολιτικές θέσεις. Τόσο εγώ προσωπικά, τότε στην ομιλία μου ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, όσο και το Δημοκρατικό Κόμμα καθημερινά, δηλώνουμε γιατί πιστεύουμε στον Νίκο Χριστοδουλίδη, γιατί συμφωνούμε με τις πολιτικές του θέσεις και γιατί θεωρούμε πως η δική του υποψηφιότητα μπορεί να πάρει τη χώρα μπροστά»    

Ο κ. Παπαδόπουλος απέρριψε για ακόμη μια φορά τα περί οποιασδήποτε μυστικής συμφωνίας τονίζοντας ότι «το πλαίσιο συνεργασίας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι το ίδιο το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Χριστοδουλίδη», το οποίο όπως είπε, «φιλοδοξούμε να καταστεί πλαίσιο διακυβέρνησης της χώρας, σε μια συμφωνία του ίδιου του κ. Χριστοδουλίδη με τον κυπριακό λαό, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, χαρακτήρισε άριστη την μέχρι τώρα συνεργασία με τον κ. Χριστοδουλίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι όπως πρέπει να είναι μία συνεργασία ενός κόμματος με έναν ανεξάρτητο υποψήφιο.

Επισήμανε, ταυτόχρονα, ότι η ενότητα προϋποθέτει συνεργασία και συμμετοχή όλων καθώς η επομένη μέρα των εκλογών θα επιτρέψει την οικοδόμηση ενός καλού κλίματος προς όφελος του τόπου και του λαού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023