ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Χριστοδουλίδης: Ένθερμος θιασώτης του ΓεΣΥ και της φιλοσοφίας του

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνει το γρηγορότερο η αυτονόμηση των νοσοκομείων» είπε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Από την πρώτη στιγμή ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του ΓεΣΥ με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και θα παραμείνω και εφόσον εκλεγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση 

Τις δυνατότητες, τις προοπτικές, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Μακάρειο Νοσοκομείο, είχε την δυνατότητα σήμερα να διαπιστώσει από κοντά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και στα δύο κρατικά νοσηλευτήρια ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τους γιατρούς, Σάββα Καδή, Χρίστο Γεωργιάδη, Πόπη Τούμπα και Αριστοτέλη Αναγνώστη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σε βάθος απόψεις για την πορεία της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων του ΓεΣΥ με την ηγεσία του ΟΚΥπΥ, τους διευθυντές των δύο νοσοκομείων, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τόνισε ότι: «Από την πρώτη στιγμή ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του ΓεΣΥ με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και θα παραμείνω και εφόσον εκλεγώ». Ο κ. Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «Θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ και θα το αναβαθμίσουμε με μοναδικό στόχο να ενισχύσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

«Είναι πολύ σημαντικό», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, «να γίνει το γρηγορότερο η αυτονόμηση των νοσοκομείων, διότι αποτελεί έναν από τους πυλώνες επιτυχίας του ΓεΣΥ».

Ειδικά στο Μακάρειο νοσοκομείο ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δυνατότητες που έχει και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει, καθώς και για την προοπτική επέκτασης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων και τεχνολογικών μέσων που διαθέτει, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023