ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν.Χριστοδουλίδης: Παρέστη το μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ, Κυριάκου Μάτση

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας άκουσε τις απόψεις των κατοίκων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ, Κυριάκου Μάτση, το οποίο τελέστη στη γενέτειρά του Παλαιχώρι. Ακολούθως παρέστη στο τρισάγιο που ψάληκε στο μνημείο των ηρώων της κοινότητας, Κυριάκου Μάτση, Μιχαλάκη Καραολή και Νίκου Γεωργίου, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του, παρέστη στην εκδήλωση του Αθλητικού Πνευματικού Ομίλου Παλαιχωρίου, ΑΠΟΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας επιδόθηκε το Μάτσειο Βραβείο στις τρεις μαθήτριες που πρώτευσαν στο διαγωνισμό δοκιμίου.

Ακολούθως, συνοδευόμενος και πάλι από μέλη του επιτελείου του, συνομίλησε με τον κοινοτάρχη Παλαιχωρίου Μόρφου, αλλά και κατοίκους της κοινότητας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για το πώς μπορεί η κυβέρνηση να ενισχύσει τις ορεινές περιοχές. Ο κ. Χριστοδουλίδης παρέθεσε το πρόγραμμά του για τις ορεινές περιοχές και άκουσε τις απόψεις των κατοίκων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα κυριότερα από αυτά είναι η η ανάγκη για περαιτέρω στελέχωση του Κέντρου Υγείας, η βελτίωση του οδικού δικτύου από και προς την κοινότητα, αλλά και εντός της οικιστικής ζώνης, καθώς και η παροχή κινήτρων για την επανεγκατάσταση νέων στην κοινότητα και περιορισμό της αστυφιλίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση