ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Χριστοδουλίδης: Ζητά μαζική παρουσία στις κάλπες και ισχυρή λαϊκή εντολή

Απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς όλους, τονίζοντας ότι «οι αντίπαλοί μας δεν είναι εχθροί μας»

ΚΥΠΕ

Μεγαλειώδη νίκη και ισχυρή λαϊκή εντολή ζήτησε για εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του, μιλώντας σε συγκεντρώσεις φίλων και υποστηρικτών του κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Μενεού, στο Μαζωτό, στις Αγγλισίδες και στη Χοιροκοιτία, ο κ. Χριστοδουλίδης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

«Εμείς θέλουμε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ψηφοφόροι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους», είπε. Δήλωσε δε πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και να υλοποιήσει το πρόγραμμά του για όλους τους πολίτες.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι συνομίλησα με τους πολίτες, άκουσα τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Ακόμα πιο σημαντικό, όμως, είναι να μπορώ να σας βλέπω στα μάτια, μετά τις εκλογές, γιατί ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους και υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς όλους, τονίζοντας ότι «οι αντίπαλοί μας δεν είναι εχθροί μας» και σημείωσε ότι «όποτε είμαστε χωρισμένοι μόνο δεινά βιώσαμε, ενώ ενωμένοι μεγαλουργήσαμε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες δεν έχουν κομματικό ή ιδεοπολιτικό χρώμα και ανέφερε ότι η κυβέρνησή του θα είναι κυβέρνηση για ολόκληρο τον λαό και θα εργαστεί προς όφελος όλων των πολιτών και όχι των λίγων και των φίλων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023