ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Ν. Χριστοδουλίδης θα επικοινωνήσει με τα στελέχη του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν

Πώς σχολιάζει το επιτελείο Χριστοδουλίδη την απόφαση του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα επικοινωνήσει με τα στελέχη του ΔΗΣΥ που εξέφρασαν την στήριξή τους, δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο συνεργάτης του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για ψήφο κατά βούληση, ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι είναι σεβαστή. Ερωτηθείς αν θα υπάρξει επικοινωνία με τα ηγετικά στελέχη του ΔΗΣΥ που εξέφρασαν τη στήριξή τους, επεσήμανε ότι αν ο κ. Χριστοδουλίδης δεν έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία μαζί τους θα το πράξει, τουλάχιστον για να τους ευχαριστήσει. 

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη διαβούλευση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κ. Λετυμπώτης απάντησε πως δεν γνωρίζει, επισημαίνοντας ότι ο κ. Χριστοδουλίδης στη χθεσινή του επιστολή εξέφρασε τη βούλησή του για δευτερη συνάντηση χωρίς όμως να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.  

Τέλος, σε σχέση με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Χριστοδουλίδης με υποψήφιους, κόμματα και άλλες ομάδες που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο κ. Λετυμπώτης είπε ότι σταλθήκαν γραπτώς οι απαντήσεις που ζήτησε ο Αχιλλέας Δημητριάδης, ενώ σε σχέση με το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ διαβεβαίωσε ότι θα σταλεί μόνο το πρόγραμμα διακυβέρνησης του κ. Χριστοδουλίδη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023