ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Χριστοδουλίδης ανέλυσε σε εκδήλωση γυναικών τις προτάσεις του για ισότητα

O κ. Χριστοδουλίδης στην ομιλία του είπε ότι οι γυναίκες της Κύπρου ζητούν δικαιωματικά διαφάνεια

ΚΥΠΕ

Τις προτάσεις του για ίση εκπροσώπηση ανδρών κα γυναικών ανέλυσε σε εκδήλωση υπέρ της υποψηφιότητάς του στη Λεμεσό, με τίτλο «Γυναίκες Μπροστά» ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ανακοίνωση του επιτελείου του αναφέρει πως ο κ. Χριστοδουλίδης στην ομιλία του είπε ότι οι γυναίκες της Κύπρου ζητούν δικαιωματικά διαφάνεια, καταπολέμηση της διαφθοράς, αξιοκρατία για τα παιδιά τους, καλύτερα σχολεία και νοσοκομεία, δομές για βρέφη και νήπια, δομές και υπηρεσίες για ηλικιωμένους, σχολικά λεωφορεία, δημόσια ασφάλεια και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ζητούν ακόμη, είπε, πιο αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, στήριξη των ευάλωτων ομάδων αναπήρων, μονογονιών και πολυτέκνων, κράτος δικαίου και αποφασιστικότητα για την επίλυση του κυπριακού και την επανένωση της Κύπρου».

Αναφερόμενος στην πρόταση για ίση εκπροσώπηση 50-50 ανδρών και γυναικών, είπε ότι θα εφαρμοστούν πολιτικές που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν τον χρόνο και την ενέργεια, χωρίς να εγκαταλείπουν τους πολλαπλούς ρόλους που η κοινωνία τους επιβάλλει, να συμμετέχουν όπως και όπου επιθυμούν, στα κοινά, στην πολιτική, σε συμβούλια εταιρειών, στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, στα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Ανέλυσε επίσης και άλλες προτάσεις του προγράμματός του για την προώθηση της ισότητας, οι οποίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του www.christodoulides2023.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση