ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι δηλώσεις των 3 βασικών υποψηφίων πριν το διακαναλικό debate (βίντεο)

Δείτε εικόνες και βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν το βράδυ της Πέμπτης (03/11) οι Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης λίγο πριν το πρώτο μεγάλο διακαναλικό debate για τις Προεδρικές Εκλογές το οποίο μεταδόθηκε ταυτόχρονα από το ΟΜΕGA, SIGMA, ALPHA και ΑΝΤ1. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας απηύθυναν ερωτήσεις στους τρεις βασικούς υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας οι δημοσιογράφοι των τεσσάρων τηλεοπτικών καναλιών, Μιχάλης Παυλίδης, Νικήτας Κυριάκου, Γιώργος Κασκάνης και Γιάννης Καρεκλάς. 

Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Τις ερωτήσεις στους υποψήφιους απηύθυναν οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Παυλίδης, Νικήτας Κυριάκου, Γιώργος Κασκάνης και Γιάννης Καρεκλάς.

Δείτε το debate

Ανδρέας Μαυρογιάννης

«Θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία απόψε να αντιπαρατάξουμε το πρόγραμμα μας απέναντι στις δυνάμεις του συντηρητισμού».

Σε δηλώσεις του πριν εισέλθει στο πλατό του OMEGA, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης είπε: «Προσδοκώ να έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω τις θέσεις και το πρόγραμμα που έχουμε διαμορφώσει μαζί με πολλούς συνεργάτες και ανθρώπους που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς από όλους τους χώρους τις ακαδημαϊκής κοινότητας, της κοινωνίας, της οικονομίας και που θέτουμε ενώπιον των πολιτών μας, ζητώντας να μας εμπιστευτούν για να υπάρξει μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας. Θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία απόψε να αντιπαρατάξουμε το πρόγραμμα μας για μια προοδευτική κοινωνική αλλαγή με μεγάλη ευαισθησία για τους ανθρώπους, με σοβαρότητα στην οικονομία και στα θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης απέναντι, αν θέλετε, στις δυνάμεις του συντηρητισμού, είτε είναι το γνήσιο, είτε είναι η απομίμηση, που το μόνο που κάνουν είναι να εξωραΐζουν μια θλιβερή δεκαετία χαμηλών προσδοκιών».

Αβέρωφ Νεοφύτου

«Μεγάλη γιορτή για την Δημοκρατία».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος του κόμματος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε τα εξής: «Χαίρομαι και συγχαίρω τα τηλεοπτικά κανάλια, η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι η ενημέρωση των πολιτών. Με τα debates που έχουν προγραμματιστεί δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να πληροφορηθούν για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων. Μεγάλη γιορτή για την Δημοκρατία».

Νίκος Χριστοδουλίδης

«Προσδοκώ να γίνει μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για όλα αυτά που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία».

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε: «Προσδοκώ να γίνει μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για όλα αυτά που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και τον κυπριακό λαό. Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την πρωτοβουλία να γίνει αυτή η συζήτηση και προσβλέπω στη συζήτηση που θα ακολουθήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023