ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πρώτες αντιδράσεις για τα exit polls

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες της «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα των exit polls των καναλιών με τα επιτελεία να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι συνεργάτες του Νίκου Χριστοδουλίδη αντέδρασαν με χειροκροτήματα στο άκουσμα των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων εξόδου. Ο υποψήφιος Πρόεδρος παραμένει στο πολιτικό του γραφείο με τους επιτελείς του, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή μέχρι να διαμορφωθεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το εκλογικό αποτέλεσμα. Πέραν της πρώτης θέσης, η οποία δεν αμφισβητείται, όπως κατέγραφαν όλες οι δημοσκοπήσεις, εκκρεμεί το ξεκαθάρισμα της αναμέτρησης για τη δεύτερη θέση ανάμεσα στους Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέα Μαυρογιάννη. 

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δήλωσε ότι είναι νωρίς ακόμη για δηλώσεις, συνέστησε υπομονή και ανέβηκε στο γραφείο του. «Μην φοβάστε τίποτα» πρόσθεσε και χαμογέλασε χαιρετώντας υποστηρικτές του που άρχισαν να έρχονται στο επιτελείο. Από το επιτελείο Μαυρογιάννη εκφράζεται αισιοδοξία ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα ακολουθήσουν αυτά των exit poll και ο Μαυρογιάννης θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο.

Η πρώτη αντίδραση στον ΔΗΣΥ είναι συγκρατημένη ενώ αναφέρεται ότι είναι πολύ κοντινά τα αποτελέσματα για να μπορέσουν να έχουν άποψη. Εκ των πραγμάτων θα περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023