ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μαυρογιάννη – Δημητριάδη

Αμφότερες οι πλευρές δεν προχώρησαν σε δηλώσεις

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε στις 8 μ.μ. της Δευτέρας η συνάντηση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη με τον Αχιλλέα Δημητριάδη, ενόψει της δεύτερης Κυριακής των Προεδρικών Εκλογών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο επιτελείο του κ. Δημητριάδη στην παρουσία βασικών συνεργατών και των δύο επιτελείων.

Αμφότερες οι πλευρές δεν προχώρησαν σε δηλώσεις σχετικά με το περιεχόμενο ή τα συμπεράσματα της συνάντησης, καθώς σχετικές δηλώσεις δεν έγιναν ούτε για τις δύο συναντήσεις που πραγματοποίησε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο κ. Μαυρογιάννης.

Με τη συνάντησή του με το επιτελείο Δημητριάδη, ο κ. Μαυρογιάννης ολοκλήρωσε τον κύκλο των συναντήσεων της πρώτης ημέρας μετά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, η οποία περιλάμβανε επαφές με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Α. Νεοφύτου, και τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων, Χ. Θεοπέμπτου.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε και μετά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ο κ. Δημητριάδης, θα παραχωρήσει διάσκεψη Τύπου την ερχόμενη Πέμπτη, σχετικά με τις αποφάσεις του για τον β’ γύρο των εκλογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023