ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιο ποίημα τραγούδησε ο Μαυρογιάννης στην προεκλογική του συναυλία (εικόνες - βίντεο)

Ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κόρη του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην σκηνή του Σταδίου «Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος», στα πλαίσια της παγκύπριας προεκλογικής του συναυλίας, ανέβηκε μαζί με την κόρη του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, και τραγούδησε το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη «Λίγο ακόμα» το οποίο μελοποιήθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη. 

Ο υποψήφιος ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή, γράφοντας το εξής: «Ενώσαμε τις φωνές μας και τραγουδήσαμε. Για την αλλαγή. Για το μέλλον. Για τα όνειρα μας. Για τους αγώνες μας. Για την ελπίδα. Κύπρος Μπορούμε!».

Μαζί με τον κ. Μαυρογιάννη και την κόρη του τραγούδησαν οι Ανδρέου Γιώργος, Αντωνοπούλου Ρίτα, Ευσταθία, Θαλασσινός Παντελής, Θεοδώρου Κούλης, Κοντέα Παμπίνα, Μπάσης Δημήτρης, Νταλάρας Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος, Τσαλιγοπούλου Ελένη, Φάνης Δημήτρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης σε πολλές προεκλογικές του συγκεντρώσεις έκανε αναφορά στο εν λόγω ποίημα.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023