ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό των τριών βασικών υποψηφίων (εικόνες)

Πηγαινοέρχονται αξιωματούχοι και υποστηρικτές των υποψηφίων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα επιτελεία καθώς και στα γραφεία των κομμάτων πηγαινοέρχονται αξιωματούχοι και υποστηρικτές των τριών βασικών υποψηφίων, μετά το αποτέλεσμα των exit polls και την έναρξη καταμέτρησης των ψήφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στα γραφεία του ΔΗΣΥ υπάρχει κινητικότητα τα τελευταία λεπτά, αφού άρχισαν να καταφθάνουν στελέχη του κόμματος. Λίγο μετά την ανακοίνωση των exit polls κατέφθασαν στα γραφεία του κόμματος η Αννίτα Δημητρίου και ο Γιώργος Γεωργίου και μόλις κατέφθασαν Νατάσα Πήλιου, Θεοδόσης Τσιόλας, Κωνσταντίνος Πετρίδης, η υφυπουργός Πρόνοιας Αναστασία Ανθούσα και ο υφυπουργός Πολιτισμού οι οποίοι προηγουμένως ήταν στο επιτελείο. Το κλίμα στον ΔΗΣΥ είναι μουδιασμένο μετρά την ανακοίνωση των exit polls και η πρώτη αντίδραση η οποία μεταφέρθηκε από πηγές στο κόμμα ήταν ότι θα περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα προκειμένου να τοποθετηθούν επίσημα.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης βρίσκεται στο επιτελείο του με τον Πάνο Παρρά, την Έφη Ξάνθου καθώς και με στενούς του συνεργάτες του. Στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του. Προηγουμένως, στο επιτελείο του κ. Μαυρογιάννη ήταν μεταξύ άλλων, οι Λεόντιος Φιλοθέου, Βασίλης Πρωτοπαπάς, Χαράλαμπος Προύντζος, Έφη Ξάνθου, Αλεξάνδρα Ατταλίδου και Άννα Θεολόγου. 

Στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκεται η σύζυγός του και οι τρεις του κόρες, όλο του το επιτελείο καθώς και άτομα τα οποία των υποστηρίζουν, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023