ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πόσο άνετα νιώθουν στον ΔΗΣΥ με τις δημοσκοπήσεις; (ηχητικό)

Όσα ανέφερε στην «Διασπορά Ειδήσεων» ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου ΔΗΣΥ για τη συνέχεια της προεκλογικής μάχης

Το στίγμα του αναφορικά με τα επόμενα βήματα του προεκλογικού αγώνα για την στήριξη της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου για την προεδρία της Δημοκρατίας έδωσε στον αέρα της εκπομπής «Διασπορά Ειδήσεων» ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Μπαράζ επαφών χωρίς παύση με τις Προεδρικές

Κληθείς να σχολιάσει το τι ακολουθεί του «διαλείμματος» που προέκυψε ελέω της κοίμησης του Αρχιεπισκόπου, ο Μιχάλης Τσουκαλάς επιβεβαίωσε την επιστροφή στην προεκλογική πραγματικότητα, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να έχει επαφές και κατ’ιδίαν συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, προσθέτοντας την πρόσφατη επίσκεψη του στην οδό Λήδρας όπου και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των κατοίκων, συνομίλησε μαζί τους για το στεγαστικό. Παράλληλα αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του ΔΗΣΥ με τον Σύνδεσμο Μισθοδοσίας και τους Εγκεκριμένους Λογιστές.

Πώς προέκυψε η εξαγγελία για τις αφορολόγητες 39.500 ευρώ

Ερωτηθείς για την εξαγγελία Αβέρωφ που αφορά το αφορολόγητο οικογενειών μέχρι τις 39.500€ σε αντιπαραβολή με το ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε όλη την προεκλογική περίοδο παρουσιάζεται ιδιαίτερα φειδωλός και μετρημένος στα οικονομικά ζητήματα, απάντησε πως αυτή ήρθε μετά από μελέτη όλων των δεδομένων και μεταφράζεται σε ποσό μέχρι και 4.000 παραπάνω χιλιάδες ευρώ που δεν θα φορολογούνται για κάθε νοικοκυριό ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως σε αντίθεση με τους ανθυποψηφίους του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν επιδόθηκε στο «σπορ» της βροχής υποσχέσεων σε ψηφοφόρους.

Τα πεπραγμένα στον τομέα της Υγείας και οι αντιθέσεις για τη μορφή του ΓεΣΥ

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΔΗΣΥ απαντώντας για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον τομέα της υγείας -εξ’αφορμής και της σημερινής παρουσίασης του ΠτΔ για το θέμα αυτό- δήλωσε πως ο ΔΗΣΥ μπορεί να είχε διαφορετική άποψη ως προς την μορφή του ΓεΣΥ όμως δεν επέδειξε ισχυρή αντιπολιτευτική δράση τονίζοντας πως πρέπει να διατηρηθεί η δημοσιονομική πειθαρχία για να διαφυλαχθεί η βιωσιμότητα του. Ανέφερε παράλληλα πως άπαντες νιώθουν περήφανοι που το σύστημα υγείας και οι υπηρεσίες του δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από προηγμένα κράτη υποδεικνύοντας όμως πως πρέπει να διορθωθούν κάποια κακώς έχοντα φέρνοντας ως παράδειγμα καταχρήσεις.

Πόσο... άνετα νιώθουν στον ΔΗΣΥ με τις δημοσκοπήσεις

Καταληκτικά και σε ερώτηση για το εάν στον ΔΗΣΥ νιώθουν «άνετα» με τις δημοσκοπήσεις ο Μιχάλης Τσικαλάς τόνισε πως η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου είναι υποψηφιότητα νίκης «Αυτό το βλέπουμε και το εισπράττουμε καθημερινά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως στον ΔΗΣΥ σέβονται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων υπενθυμίζοντας πως αποτελούν παρ’όλα αυτά φωτογραφία της στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023