ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προεδρία ΔΗΣΥ: Έρχεται και τέταρτος υποψήφιος

Οι πληροφορίες της «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ΔΗΣΥ βρίσκεται σε εκλογική διαδικασία, με τις διεργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ούτως ώστε να καταρτιστεί η λίστα των υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» και της Μαρίνας Οικονομίδου, δεν αποκλείεται μέχρι και την Παρασκευή να προκύψει ακόμα μία υποψηφιότητα που θα ταρακουνήσει τα εσωκομματικά νερά.

Μέχρι στιγμής, εκτός από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την υποψηφιότητά τους έχουν εξαγγείλει οι Δημήτρης Δημητρίου και Χάρης Γεωργιάδης. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν προσπάθειες από την πλευρά Γεωργιάδη για συμμαχία με τον κ. Δημητρίου χωρίς να καταστεί εφικτή.

Υπενθυμίζεται ο Νίκος Νουρής εξέδωσε προ ημερών ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως δεν θα διεκδικήσει την Προεδρία, ενώ η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου η ερωτηθείσα από την «Κ» αν την ενδιαφέρει η θέση του προέδρου του ΔΗΣΥ κατηγορηματικά απάντησε όχι.

Σημειώνεται ότι το ξεκαθάρισμα στο Συναγερμό θα γίνει την 11η Μαρτίου όπου το εκλογικό σώμα των 51 χιλιάδων συναγερμικών θα κληθούν να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023