ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Ξεκαθάρισα από την αρχή στον Χριστοδουλίδη ότι θα στηρίξω Αβέρωφ

Από πλευράς Αβέρωφ, έγιναν όσα θα μπορούσε να γίνουν προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η δυαδική παρουσία στον προεκλογικό, ανέφερε στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Έχω πει στον Νίκο Χριστοδουλίδη ότι τυχόν διεκδίκησης και από σένα της Προεδρίας, θέλω να γνωρίζεις καλώς ότι οι επιλογές μου δεν είναι άλλες αλλά μία. Η στήριξη του Πρόεδρού της παράταξης αν και εφόσον αυτός θα είναι υποψήφιος», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε συνέντευξη του στο ΡΙΚ ο Πρόεδρος είπε «η θέση μου ήταν εξ αρχής καλά γνωστή και προς του δύο κατά τη διάρκεια των προσπαθειών αποφυγής αυτού του φαινομένου που καταγράφεται σήμερα. Και έχω πει και στον πρώην Υπουργό Εξωτερικών, ένα από τους καλούς μου συνεργάτες τον Νίκο Χριστοδουλίδη ότι τυχόν διεκδίκησης και από σένα της Προεδρίας, θέλω να γνωρίζεις καλώς ότι οι επιλογές μου δεν είναι άλλες αλλά μία. Η στήριξη του Πρόεδρού της παράταξης αν και εφόσον αυτός θα είναι υποψήφιος. Ήμουν σαφέστατος, ειλικρινέστατος και εντιμότατος από την αρχή. Και δεν μπορούσε να ήταν κι άλλη η επιλογή».

Ερωτηθείς γιατί δεν απέδωσαν οι προσπάθειες του για αποτροπή της παρουσίας δύο Συναγερμικών υποψηφιοτήτων, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε «θεωρώ ότι οι φιλοδοξίες δεν επέτρεψαν να επικρατήσει η λογική. Η λογική που θα υπαγόρευε κάποια υπομονή και από τους δύο έτσι ώστε να διαφανεί πως προδιαγράφετω το σκηνικό και εν συνέχεια να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Όμως θα πρέπει να πω κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων από πλευράς του Προέδρου της παράταξης έγιναν όσα θα μπορούσε να γίνουν προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η δυαδική παρουσία στον προεκλογικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023