ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς διαμορφώνεται η εικόνα εντός των Οικολόγων

Τι δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος

ΚΥΠΕ

Tην απόφαση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών να μην υποστηρίξει κάποιον υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σχολίασε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Τσιμίλλης.

Συγκεκριμένα, το 44% τάχθηκε υπέρ του Ανδρέα Μαυρογιάννη, το 33% υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη ενώ το 23% δεν εκφράζεται από κανένα υποψήφιο. Ως εκ τούτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης δεν συγκέντρωσαν το 60% της μυστικής ψηφοφορίας με αποτέλεσμα το κόμμα να αποφασίσει υπέρ της ψήφου κατά βούληση.

Ο κ. Τσιμίλλης επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι πρωτοφανές για το κόμμα καθώς το ίδιο συνέβη ακόμη δύο φορές σε προηγούμενες εκλογές, τονίζοντας ότι το να μην φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι απόφαση. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μήνυμα των Οικολόγων είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Ερωτηθείς γιατί το κόμμα απαγορεύει σε στελέχη του να τοποθετηθούν δημόσια για το ποιον θέλουν να στηρίξουν, ο κ. Τσιμίλλης υποστήριξε ότι είναι άλλο να κάνεις μια δήλωση και άλλο να συμμετέχεις σε μια προεκλογική εκστρατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023