ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι ενώνει Μαυρογιάννη - ΔΗΣΥ

Τι ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυτό που μας ενώνει με τον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι η προσπάθεια για τη λύση του Κυπριακού, ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία Ανδρέας Μαυρογιάννης σχετικά με τα επιχειρήματα που θα θέσει στον ΔΗΣΥ για ενδεχόμενη στήριξη του στον β΄ γύρο των Εκλογών.

Σε δηλώσεις του στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ «Πρωινό δρομολόγιο» ο κ. Μαυρογιάννης δήλωσε «αυτό που μας ενώνει είναι η προσπάθεια για τη λύση του Κυπριακού και το δεύτερο μια ισχυρή και υγιής οικονομία. Από εκεί και πέρα όπως είχαμε δει πολύ τον τελευταίο καιρό, μία μεγάλη έμφαση και από τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε μία ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και επίσης υπάρχει συνειδητοποίηση από παντού για την ανάγκη να ενισχύσουμε το κράτος δικαίου και τη χρηστή διοίκηση. Aυτοί είναι τέσσερις πολύ σημαντικοί άξονες αν προσθέσει κανείς και την συναντίληψη που έχουμε σε θέματα ολοήμερου σχολείου και παιδείας γενικότερα. Yπάρχουν επαρκείς άξονες για να έχουμε μια διακυβέρνηση στον τόπο η οποία θα μπορέσει να τα βγάλει πέραν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Ερωτηθείς αν το Κυπριακό είναι ο λόγος που ο ΔΗΣΥ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να σας στηρίξει, ο κ. Μαυρογιάννης απάντησε «το Κυπριακό είναι το πιο βασικό και το έχω αναφέρει. Aναμένω ότι αφού θα γίνει σήμερα η συνέδρια του πολιτικού γραφείου, ελπίζουμε ότι θα αποφασίσουν προς την κατεύθυνση της προσπάθειας για επίλυση του Κυπριακού και της αλλαγής που πρέπει να υπάρξει στον τόπο.

Αναφορικά με τα θέματα της οικονομίας πώς θα πείσει τον Δημοκρατικό Συναγερμό ο κ. Μαυρογιάννης είπε «τη σοβαρότητα μας στην οικονομία της αγοράς, τη δημοσιονομική πειθαρχία και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, όλα αυτά τα οποία λεμέ σε καμία περίπτωση δεν θέτουν εν αμφιβόλου τη σταθερότητα της οικονομίας που αποτελεί το λάβαρο του Δημοκρατικού Συναγερμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023