ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς υποδέχθηκε την δημοσκόπηση το επιτελείο Χριστοδουλίδη

«Πείθει άτομα απογοητευμένα από το σύστημα»

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη τα ευρήματα της 4ης μεγάλης δημοσκόπησης της «Κ». Όπως ανέφερε το μέλος του εκλογικού επιτελείου του Ν. Χριστοδουλίδη, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην Οριάνα Παπαντωνίου και τη «Διασπορά Ειδήσεων» υπάρχει ικανοποίηση, τονίζοντας τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της ανεξάρτητης υποψηφιότητας.

Στο debate... από Αθήνα ο Χριστοδουλίδης

Αρχικά ο κύριος Λετυμπιώτης ενημέρωσε πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στην Αθήνα για προγραμματισμένες επαφές, όμως θα παρευρεθεί διαδικτυακά στο αποψινό debate της κρατικής τηλεόρασης με την βοήθεια της τεχνολογίας. Ερωτηθείς για τις διεργασίες στήριξης υποψηφίου από πλευράς ΔΗΠΑ και την πιθανότητα υποστήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη αρκέστηκε ν’αναφέρει πως σεβόμενοι τις εσωκομματικές διαδικασίες αναμένουν την απόφαση του κόμματος.

Τα ποσοστά του ξεπερνούν αυτά των κομμάτων που τον υποστηρίζουν

Εν συνεχεία και σε ότι αφορά τη δημοσκόπηση υπογράμμισε πως η μικρή πτώση που παρουσιάζει ο Χριστοδουλίδης ενδέχεται να βασίζεται και στο περιθώριο στατιστικού λάθους, απόκλιση του + -3.5% θεωρώντας πως βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις ενώ θεωρεί ασφαλέστερο συμπέρασμα τη διαφορά 15 και πλέον μονάδων. Ιδιαίτερη έμφαση από πλευράς επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη δόθηκε στο ότι τα ποσοστά του φέρονται να ξεπερνούν τα αντίστοιχα των κομμάτων που τον υποστηρίζουν.

1/3 του ΔΗΣΥ, 1/5 του ΑΚΕΛ και... πείθει τους απογοητευμένους

Για να τονίσει το μέγεθος των εισροών και της πολυσυλλεκτικότητας ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης πρόσθεσε πως σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο Νίκος Χριστοδουλίδης παίρνει το 1/3 των ψήφων του Δημοκρατικού Συναγερμού και το 1/5 των αντίστοιχων του ΑΚΕΛ. Στο ίδιο μήκος κύματος παρέθεσε πως 1/4 όσων ψήφισαν σχηματισμούς που δεν ψήφισαν στη Βουλή έχουν πρόθεση ψήφου στον Ν. Χριστοδουλίδη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Αυτό δείχνει την πολυσυλλεκτικότητα της υποψηφιότητας. Πείθει άτομα που είναι απογοητευμένα από το πολιτικό σύστημα.»

Καταληκτικά έθεσε σαν πρώτο στόχο και στοίχημα του επιτελείου το να πειστούν όσο περισσότεροι συμπολίτες μας ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει ξεκάθαρες θέσεις, προτάσεις και μέτρα για την κοινωνία από την πρώτη κιόλας μέρα ενδεχόμενης διακυβέρνησής του, τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος με θετικό πρόσημο ως προς τη γνώμη που έχει γι’αυτόν η κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023