ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Πυρά» Επ. Αβέρωφ κατά Χριστοδουλίδη - ΑΚΕΛ: Ενότητα δεν είναι οι καρέκλες

Χριστοδουλίδης - ΑΚΕΛ ανοίγουν ξανά την κερκόπορτα του εθνικού διχασμού, λέει το επιτελείο

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Νέα «πυρά» εναντίον του Νίκου Χριστοδουλίδη και του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου. Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Μέλπω Πιτταρά «Ο κ. Χριστοδουλίδης επικαλείται και πάλι την ενότητα όταν τα κόμματα που τον στηρίζουν, μαζί και με το ΑΚΕΛ, αποφάσισαν το 2022 να ανοίξουν ξανά την κερκόπορτα του εθνικού διχασμού».

Αυτούσια η δήλωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης και χτες επιβεβαίωσε τη μονότονη συνταγή του. Γενικότητες, απόπειρα να παρουσιαστεί ως δήθεν θύμα και αποφυγή της οποιασδήποτε ξεκάθαρης τοποθέτησης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επικαλείται και πάλι την ενότητα όταν τα κόμματα που τον στηρίζουν, μαζί και με το ΑΚΕΛ, αποφάσισαν το 2022 να ανοίξουν ξανά την κερκόπορτα του εθνικού διχασμού. Το ΑΚΕΛ έφερε ένα διχαστικό ψήφισμα στη Βουλή και τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Χριστοδουλίδη, το στήριξαν.

Ενότητα δεν είναι τα λόγια. Είναι οι πράξεις. Ενότητα δεν είναι οι καρέκλες, είναι οι εθνικοί στόχοι. Και σίγουρα ενότητα δεν είναι ο εθνικός διχασμός.

Αυτός δεν είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε εμείς.

Θα πάμε τη χώρα μπροστά, δίνοντας στα παιδιά μας το παρόν και το μέλλον που τους αξίζει, με υπεύθυνη και ικανή ηγεσία που μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να εγγυηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση