ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΔΗΣΥ - Ποιοι παρευρίσκονται στο Προεδρικό

Kύριο αντικείμενο συζήτησης το τι θα πρέπει να κάνει ο ΔΗΣΥ στον β’ γύρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνάντηση στο Προεδρικό πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή με κύριο αντικείμενο συζήτησης το τι θα πρέπει να κάνει ο ΔΗΣΥ στον β’ γύρο.

Στο Προεδρικό βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και άλλοι.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο σύμφωνα με τον Χάρη Γεωργιάδη δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση ή ενδελεχής συζήτηση καθώς ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα έπρεπε να πάει στο επιτελείο για δηλώσεις. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση του πριν τη διεξαγωγή της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου το απόγευμα και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές είναι ξεκάθαρα ενάντια στην οποιαδήποτε στήριξη της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί οτι η όποια συζήτηση στήριξης του υποψηφίου που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ αυτοακυρώνει τον ίδιο δεδομένο οτι το ΑΚΕΛ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ίδιο για τους χειρισμούς του στο κυπριακό, αλλά και για την διαφθορά. Αντιθέτως, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θεωρείται για τον ίδιο στενός συνεργάτης και εν πολλοίς συνεχιστής του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023