ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Πλατής: Κύριε Νεοφύτου απολογηθείτε αλλιώς είστε ένας κοινός συκοφάντης

Ο οικονομολόγος καταγγέλλει συκοφαντική δυσφήμιση από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συκοφαντική δυσφήμιση από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου καταγγέλλει ο οικονομολόγος, Στέλιος Πλατής. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Πλατή στο Facebook, ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμονές Πρωτοχρονιάς (30/12/2022) είπε σε εκπομπή ότι το 2013 ο κ. Πλατής πρότεινε την έξοδο της Κύπρου από τη ζώνη του Ευρώ και ότι εκπροσωπούσε ή/και ήταν σύμβουλος πολιτικού κόμματος εκείνη την περίοδο.

Ο κ. Πλατής κάνει λόγο για «χονδροειδή ψέματα» και καλεί τον κ. Νεοφύτου να απολογηθεί. «Κύριε Νεοφύτου απολογηθείτε διαφορετικά είστε ένας κοινός συκοφάντης ανάξιος για τη θέση που κατέχετε. Πόσο μάλλον για αυτή που επωφθαλμιάτε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτούσια η ανάρτηση

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Λυπούμαι γιατί είμαι υποχρεωμένος τέτοιες μέρες, αντί να μεταφέρω μόνο ευχές, πρέπει να απαντήσω στη συκοφαντία και στη λασπολογία του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμονές Πρωτοχρονιάς (30/12/2022) είπε σε εκπομπή ότι το 2013 πρότεινα την έξοδο της Κύπρου από τη ζώνη του Ευρώ και ότι εκπροσωπούσα ή/και ήμουν σύμβουλος πολιτικού κόμματος εκείνη την περίοδο.

Επειδή ο κ. Νεοφύτου γνωρίζει ή όφειλε να γνωρίζει ότι πρόκειται για χονδροειδή ψέματα, είτε θα απολογηθεί δημόσια τώρα είτε θα το πράξει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν πρόκειται να ανεχθώ κανένα κοινό συκοφάντη, στο βωμό οποιασδήποτε μικροκομματικής σκοπιμότητας, να διασύρει την τιμή και την υπόληψη όσο και την επιστημοσύνη του οποίου ανεξάρτητου και ακομμάτιστου πολίτη σηκώσει ανάστημα ή/και βρίσκεται απέναντί του. Όση λάσπη και αν ρίξουν - όπως έκαναν και το 2018 με το Συνεργατισμό - η αλήθεια θα λάμψει. Το σάπιο θα νικηθεί.

Κύριε Νεοφύτου απολογηθείτε διαφορετικά είστε ένας κοινός συκοφάντης ανάξιος για τη θέση που κατέχετε. Πόσο μάλλον για αυτή που επωφθαλμιάτε.

ΥΓ: θα επανέλθω με τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου την επίμαχη εκείνη περίοδο όσο και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων, για να θυμηθούν όλοι ποιοι πραγματικά προωθούσαν την έξοδο μας απο το ευρώ τότε...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023