ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σ. Στεφάνου: Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα βάλει την Κύπρο στον δρόμο της προόδου, είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

ΚΥΠΕ

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα βάλει την Κύπρο στον δρόμο της προόδου, είπε ο Στέφανος Στεφάνου, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γερίου, το πρωί της Κυριακής.

Αρχικά, ο κ. Στεφάνου ευχαρίστησε την Υπηρεσία Εκλογών και όλους όσοι εργάζονται σήμερα για να έχουμε μια ομαλή διαδικασία, καθώς και τους λειτουργούς του Τύπου που θα έχουν «μια πολύ μια μεγάλη ημέρα σήμερα», όπως είπε. 

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών πάντοτε καθορίζει την πορεία του τόπου και του λαού, άρα είναι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να γίνουν οι πρωταγωνιστές της απόφασης για την πορεία που θα πάρει ο τόπος και ο λαός». 

Ακόμη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών θα βάλει την Κύπρο στον δρόμο της προόδου, την κοινωνία στον δρόμο της ευημερίας για όλους, ότι θα ανοίξει προοπτική για τη νέα γενιά του τόπου». 

«Με αυτή την πεποίθηση έχω προσέλθει, έχω ψηφίσει και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες και να γίνουν πρωταγωνιστές της δικής τους πορείας, της δικής τους τύχης», κατέληξε ο κ. Στεφάνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ο εκτροχιασμός της Κύπρου εκ του δρόμου της προόδου και της ευημερίας συνοδεύει κάποιους ανεξίτηλα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023