ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Στεφάνου: Νεοφύτου και Χριστοδουλίδης δεν θα φέρουν αλλαγή

«Ο Α. Μαυρογιάννης έχει το όραμα, το σχέδιο, τους ανθρώπους για να πάει ο τόπος μπροστά» αναφέρει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κουρασμένοι και αγανακτισμένοι οι πολίτες από την ανευθυνότητα των κυβερνώντων έναντι του τόπου, από το έλλειμμα πολιτικής ηθικής που επέδειξαν επί μια δεκαετία, από την κοινωνική αναλγησία και την κοροϊδία των κυβερνώντων και τις δεσμεύσεις τους που έγιναν ανέκδοτα σε βάρος του τόπου και της κοινωνίας, θέλουν αλλαγή πορείας με τη νέα διακυβέρνηση. Τα 2/3 της κοινωνίας ζητούν ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, όχι εναλλαγή προσώπων.

Επισημαίνοντας αυτό το γεγονός και αναλύοντας αυτά τα «ποιοτικά» χαρακτηριστικά της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη, μιλώντας ψες σε περιφερειακή συγκέντρωση στη Λακατάμεια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έθεσε και το ερώτημα: «Πώς θα αλλάξει η Κύπρος; Με τα ίδια υλικά; Με τις ίδιες πολιτικές; Με τις ίδιες συμπεριφορές που ακολουθούν οι κυβερνώντες για δέκα τώρα χρόνια;» Ο Στέφανος Στεφάνου παρατήρησε πως με τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη που είναι μέρος του προβλήματος, δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή, αλλά «παραλλαγή της άσχημης κατάστασης για τους πολλούς».

«Μια είναι η επιλογή για την πραγματική αλλαγή- ο Αντρέας Μαυρογιάννης» διαμήνυσε ο Στέφανος Στεφάνου σημειώνοντας ένα-ένα όλα τα χαρακτηριστικά ενός προέδρου που χρειάζεται σήμερα ο τόπος για να πάει μπροστά: Καθαρός, έντιμος, ειλικρινής. Ευαίσθητος. Μετριοπαθής, Συναινετικός αλλά και αποφασιστικός. Με εμπειρίες διαχείρισης και κυβερνησιμότητας. Με σχέσεις στο εξωτερικό. Με γνώσεις στο Κυπριακό

Ο Α. Μαυρογιάννης έχει το όραμα, έχει το σχέδιο, έχει τους ανθρώπους.

Έχει προοδευτικό πρόγραμμα που αποτελεί τη βάση για την υπογραφή ενός κοινωνικού συμβολαίου με τον λαό, με πέντε πυλώνες πολιτικής που εξασφαλίζουν την ευημερία και την πρόοδο της χώρας μας και των πολιτών της.

  1. Την επανεκκίνηση της διαδικασίας των συνομιλιών. Πιστός στο μοντέλο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα όπως την περιγράφει ο ΟΗΕ και συνεπής στη δέσμευση για μια πατρίδα που θα ανήκει σε όλους τους Κυπρίους.
  2. Την καταπολέμηση της Διαφθοράς και της Διαπλοκής. Αποφασισμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να υπάρξει λογοδοσία και ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη.
  3. Την αποκατάσταση του κύρους της Κύπρου διεθνώς. Βέβαιος ότι το ηθικό έλλειμμα που αφήνει πίσω της η διακυβέρνηση Αναστασιάδη μπορεί να αποκατασταθεί εάν επανακτήσουμε ως χώρα την αξιοπιστία μας.
  4. Την εφαρμογή ενός κυβερνητικού προγράμματος με σαφές κοινωνικό πρόσημο. Ανυποχώρητος στη βασική αρχή που διαπνέει την υποψηφιότητά του, για προστασία των ευάλωτων ομάδων, των νέων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
  5. Τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της αειφόρου ανάπτυξης για μια ισχυρή οικονομία.

Ο Στέφανος Στεφάνου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στο τιμόνι η Κύπρος μπορεί. Κι εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023