ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σενέκκης για SMS: «Να εξηγήσει τι;» - Την απάντηση δίνουν οι πολίτες

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ πήρε θέση για τις φερόμενες ιδιωτικές συνομιλίες Νίκου Χριστοδουλίδη -ΗΧΗΤΙΚΟ (από 19κ20 μέχρι 23κ29)

Ασπίδα στον Νίκο Χριστοδουλίδη από πλευράς ΔΗΚΟ με τον βουλευτή Χρίστο Σενέκκη να τονίζει πως κάποιοι προσπαθούν να εκτρέψουν τον προεκλογικό διάλογο στο κουτσομπολιό ενώ υπογράμμισε πως την απάντηση στα όσα λέγονται δίνουν οι πολίτες με την μαζική τους παρουσία στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ερωτηθείς στην εκπομπή της Οριάνας Παπαντωνίου «Διασπορά Ειδήσεων» για το εάν θα ήθελε -σαν πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας- να ακούσει μια εξήγηση δια στόματος Νίκου Χριστοδουλίδη για τα όσα φέρονται να έχουν διαρρεύσει μέσω γραπτών μηνυμάτων, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκκης αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Να έχουμε εξηγήσεις από τι; Από μια ιδιωτική συνομιλία;» λέγοντας πως κάποιοι προσπαθούν να εκτρέψουν τον δημόσιο διάλογο στο κουτσομπολιό, παρά στην παράθεση προτάσεων ιδεών και απόψεων.

«Πρόκειται για ιδιωτική συνομιλία -αν και εφόσον είναι πραγματική- που δημοσιεύεται σε εφημερίδα χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο πλευρών» ανέφερε, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο έχει ποινικές προεκτάσεις και ως τέτοια υπόθεση θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται και να σχολιάζεται από όλους. Συνέχισε λέγοντας πως υπήρξαν περίοδοι κατά τις οποίες διαφώνησε το ΔΗΚΟ με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ασκώντας και δριμεία κριτική, όμως αυτό που τους ενώνει είναι η διαχείριση του μέλλοντος και όχι οι διαφωνίες του παρελθόντος.

Καταληκτικά ο κύριος Σενέκκης ανέφερε πως με την επαφή που έχει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον κόσμο, επιβεβαιώνει καθημερινά αυτό που οι πολίτες διαπίστωναν όλα τα προηγούμενα χρόνια για το ήθος, την ποιότητα του χαρακτήρα του και την ικανότητα του να χτίζει και να συνθέτει γέφυρες. «Την απάντηση την δίνουν οι πολίτες με τις συκλονιστικής μαζικότητας συγκεντρώσεις και θα την πάρουν και απόψε (Δευτέρα 26/9) στην πλατεία της Γεροσκήπου στις 20:00 η ώρα» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση