ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μ. Σιζόπουλος για fake accounts: Ούτε μίλησα ούτε θα μιλήσω με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Αποσπασματικά όσα κυκλοφορούν - Συγκεντρωμένοι στην ουσία της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΔΕΚ

Του Ανδρέα Κόκκινου

«Ούτε μίλησα, ούτε πρόκειται να μιλήσω με τον Νίκο Χριστοδουλίδη γι’αυτό το θέμα» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος όταν ερωτήθηκε εάν ενοχλήθηκε από το ζήτημα ή εάν ζήτησε οποιεσδήποτε εξηγήσεις από τον υποψήφιο για την προεδρία που στηρίζει ο ίδιος και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Μιλώντας στην Οριάνα Παπαντωνίου και την ραδιοφωνική εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» (ΣΠΟΡ FM 95,0) ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης, δε μπορεί ο ίδιος να γνωρίζει τι χρησιμοποιήθηκε και τι όχι, χαρακτηρίζοντας αποσπασματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει τον χρόνο να αναλώσει για να ελέγξει ολόκληρη την διαδικασία. Ερωτηθείς για το εάν ενοχλήθηκε ή ζήτησε οποιεσδήποτε εξηγήσεις από τον Νίκο Χριστοδουλίδη απάντησε πως «Ούτε μίλησα, ούτε πρόκειται να μιλήσω. Η δική μας έκκληση, παράκληση είναι μην ασχοληθείτε. Μην μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία».

«Κρυφούς δεν έχω πουθενά. Ούτε τραπεζικούς, ούτε διαδικτυακούς. Καθαρές δουλειές» κατέληξε.

Υπογράμμισε πως λογική της ΕΔΕΚ είναι να παραμείνει συγκεντρωμένη στην ουσία μιας προεκλογικής διαδικασίας, χωρίς αχρείαστες επιθέσεις, χαρακτηρισμούς και χτυπήματα κάτω από τη μέση κρατώντας ένα επίπεδο. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είτε το αναγνωρίζουν οι πολίτες είτε όχι, είναι να παραθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, να τις τεκμηριώνουμε και να είμαστε υπόλογοι» προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα στενάχωρο το γεγονός πως το επίπεδο της προεκλογικής διαδικασίας πέφτει σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

Για το εάν διατηρεί ψεύτικους λογαριασμούς ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος απάντησε πως «Δεν έχω ψεύτικους λογαριασμούς. Τα έχω κλείσει όλα.» ενώ ανέφερε πως διατηρεί μόνο μία ηλεκτρονική διεύθυνση την διαχείριση της οποίας έχουν τα γραφεία της ΕΔΕΚ. «Κρυφούς δεν έχω πουθενά. Ούτε τραπεζικούς, ούτε διαδικτυακούς. Καθαρές δουλειές» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Κόκκινου

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση