ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη Λεμεσό για φαγητό με τη σύζυγο του ο Αβέρωφ (εικόνες-βίντεο)

«Περάσαμε μια ωραία διαδρομή που τη χάρηκα όσο ποτέ άλλοτε γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και τον άνθρωπο Αβέρωφ, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη Λεμεσό για γεύμα μαζί με τη σύζυγο του επέλεξε να περάσει τη μέρα του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου λίγο πριν τη μάχη των εκλογών.

«Περάσαμε μια ωραία διαδρομή που τη χάρηκα όσο ποτέ άλλοτε γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και τον άνθρωπο Αβέρωφ. Όμως σε αυτές τις λίγες ώρες, που δεν διεξάγεται προεκλογικός, ζω μοναδικές στιγμές με τη Μαρία μου. Αυτές είναι οι μοναδικές, οι ανεπανάληπτες στιγμές. Οι οικογενειακές. Δεν έχει τίποτα που μπορεί να αντικαταστήσει την οικογένεια. Τίποτα στον κόσμο. Η οικογένεια και οι οικογενειακές στιγμές προσθέτουν σε εμάς, μας δίνουν δύναμη. Όχι γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τον κόσμο. Δεκαετίες είμαστε με τον κόσμο, αλλά διαλέξαμε τη σημερινή μέρα να είναι μέρα για τη Μαρία μου», δήλωσε ο κ. Αβέρωφ.

Η κ. Σελίπα από την πλευρά της δήλωσε ότι αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες, μετά από μια μακριά προεκλογική περίοδο, με πολύ δουλειά, με πάθος και με ένταση, σήμερα είναι η πρώτη μέρα ανάπαυλας. Και είχαμε τον χρόνο να τα πούμε οι δυο μας, να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε γιατί αύριο θα έχουμε μεγάλη μέρα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023