ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στηρίζει Χριστοδουλίδη η οικογένεια του μακαριστού Χρυσοστόμου Β

Η ανακοίνωση του επ. Χριστοδουλίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η οικογένεια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Β’ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. 

«Η οικογένεια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Β’ εκφράζει την υποστήριξη της στον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη για εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ήταν και η επιθυμία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου του Β’», αναφέρει σε ανακοίνωση της η οικογένεια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. 

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τα αδέρφια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Β΄ Αντώνη Δημητρίου, Δημήτρη Δημητρίου και Μαρούλα Χαριλάου». 

Η ανακοίνωση του επ. Χριστοδουλίδη 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του B’ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τη δημόσια στήριξη για την προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ήταν και η επιθυμία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου σύμφωνα με την επιστολή της οικογένειας του.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον κ. Χριστοδουλίδη που τα μέλη της οικογένειας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, Αντώνης Δημητρίου, Δημήτρης Δημητρίου και Μαρούλα Χαριλάου συντάσσονται με τη συλλογική προσπάθεια χιλιάδων συμπολιτών μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων, μία προσπάθεια που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023