ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Το κόμμα θα αποφασίσει στις έξι το απόγευμα τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών με τα βλέμματα να είναι σήμερα στραμμένα στην απογευματινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ. Το κόμμα, το οποίο έμεινε για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός δεύτερου γύρου, θα αποφασίσει στις έξι το απόγευμα τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή, στην παρουσία του κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν συναγερμικά στελέχη με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη αποφασίστηκε πως το κόμμα έχει ενώπιον του δύο επιλογές. Την ψήφο κατά βούληση με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσουν να εκλεγεί η διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ και την στήριξη Χριστοδουλίδη με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμμετέχει επίσημα ο ΔΗΣΥ, με επικρατέστερη αυτή της ψήφου κατά συνείδηση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο ΔΗΣΥ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους δύο διεκδικητές της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και ακολούθησε συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023