ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συγχαρητήρια επιστολή Ερχιουρμάν σε Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος συνεχάρη τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιστολή προς τον εκλελεγμένο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη απέστειλε ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος κ. Τουφάν Ερχιουρμάν.

Ο κ. Ερχιουρμάν, αφού συγχαίρει τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογή του, εκφράζει την ελπίδα η θητεία του εκλελεγμένου Προέδρου να είναι καθοριστική για την επανέναρξη των συνομιλιών έτσι ώστε να οδηγήσουν σε μια λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα όπως περιγράφεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου, κατά τρόπο που να υπάρχουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό πλαίσιο.

Στην επιστολή, ο κ. Ερχιουρμάν αναφέρει επίσης ότι προσβλέπει σε πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της εφαρμογής νέων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αλλά και σε βήματα τα οποία να ευθυγραμμίζουν την τουρκοκυπριακή κοινότητα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023